top of page
Blue Theme Portrait_edited_edited.jpg

Voor wie?

Voor wie wil verduurzamen wat dierbaar is

Duurbaar® is er voor iedere organisatie en ieder team dat wil verduurzamen wat haar dierbaar is. Om je een idee te geven: dit zijn de vragen waarmee onze opdrachtgevers bij ons komen...

 

  • Het gaat niet goed met het klimaat. Wij beseffen dat we daar met onze bedrijfsvoering en processen mede debet aan zijn. Dat willen we niet meer. Hoe minimaliseren we onze negatieve impact? En vooral: waar moeten we beginnen?

  • We hebben stevige duurzame ambities, maar we ervaren ook weerstand binnen ons team. Mensen zien op tegen de veranderingen die nodig zijn. Hoe zorgen we ervoor dat ze intrinsiek gemotiveerd raken, zodat we als team aan de slag kunnen?

  • Wij zijn een familiebedrijf in de zoveelste generatie en we willen dat we ons bedrijf straks ook weer toekomstbestendig kunnen doorgeven aan onze kinderen. Hoe kunnen we dat doen in de snel veranderende wereld van vandaag de dag?

  • De wetgeving verandert, onze klanten stellen andere eisen, onze medewerkers willen dat we verduurzamen. Ook wij willen dat. We móeten wel, willen we mee blijven doen. Aan welke knoppen kunnen we draaien?

  • Wij willen de 'CO2 footprint' voor onze organisatie verkleinen. Op welke manier kunnen we dat het meest effectief doen?

  • Ik maak me zorgen over de toekomst van mijn kinderen. Over de staat van de planeet. Over het klimaat. Over de biodiversiteit. Ik wil mijn bedrijf dan ook verduurzamen. Maar 'het is zo groot'. Ik overzie het niet. Waar liggen de kansen?

bottom of page